Som un grup d’amics aficionats al món de la fotografia que ens reunim periòdicament per a compartir i aprendre de les experiències fotogràfiques.

 

Zoomebre va néixer després de coincidir, alguns dels seus membres, durant un curs monogràfic de fotografia a l’Escola d’Art i disseny de Tortosa l’any 2009. L’any següent va ser el punt de partida de la creació del grup, on vam començar a trobar-nos per fer sortides fotogràfiques i fins al dia d’avui. També realitzem exposicions, sessions formatives, disposem d’aquesta pàgina web i d’un espai al facebook per a donar-nos a conèixer i fer difusió de les activitats que realitzem. Al principi, érem cinc zoomebrencs, i en l’actualitat ja som més d’una desena, no som un grup nombrós, no pretenem créixer en excés, però estem oberts a qui li pugui interessar aquest entusiasmant mon de la imatge.

 

Som gent autodidacta, curiosa, creativa i imaginativa que ens agrada estar darrera de la càmera per captar moments únics i especials, per mostrar aquelles realitats que ens captiven i per prestar atenció a allò que de vegades coneixem però no veiem. En general, disfrutem de tot tipus de fotografia: natura, paisatges, fauna, flora, viatges, social, humana, urbana, retrats, arquitectura, tradició, gastronomia, cultura...

 

Ens considerem uns apassionats del nostre territori, les Terres de l’Ebre, ple de contrastos i infinitat d’elements a l’espera de ser observats i fotografiats, on els detalls s’aturen per captar la bellesa d’aquests instants irrepetibles. En definitiva, ens agrada gaudir de les meravelles que ens envolten, sempre amb una mirada fotogràfica i artística.