01-Pere01Ampolla-6

 

Pere Piñol 01

Vaig neixer a Tortosa (Tarragona) el 1960. Als 18 anys vaig descubrir la meva passió per la fotografia. Sempre he estat autodidacta, tot i que he fet alguns monogràfics a l'escola d'art de Tortosa.

 

 

 

 

 

 02-Josep02-IMG 0932-copia

José Claramunt 02

Soc un aficionat a la fotografia a qui li agrada captar els detalls especials, únics, així com transmetre tota la força dels sentiments a través de la imatge.

 

 

 

 

       

 05-nuria05-Imagen-169

 

Nuria Sanz 05

M'agrada veure realitats, mirar amb els propis ulls i observar detingudament aquelles petites coses que són grans. Per a mi, fer fotos és una forma de mostrar sentiments i expressar emocions, a la vegada que puc desenvolupar la creativitat i originalitat. Simplement, sentir aquell formigeig del cor.

 

 

 

 

06-Susanna06-IMG 8855

 

Susanna Ferreres 06 

Vaig neixer a Tortosa (Baix Ebre-Tarragona), l'any 1968. Sempre m'ha captivat el mon de la fotogragia, però fa un parell d'anys que hi dedico més temps. He estat autodidacta, però he fet algun curs de fotografia digital a l'Escola d'Art i Disseny de Tortosa

 

 

 

08-IMGP0128   08-ferran

Ferran Almendros 08

Soc un aficionat més a la fascinant fotografia de la natura, i el lloc on visc el trobo del mes privilegiat per a disfrutar d'aquesta afició, paisatges de cel, mar i muntanya es el que trobo allà on vaig per poder fotografiar amb la meva càmera, però el que més m'ha captivat desde fa molt de temps son els ocells.

 

 

 

 11-Josep-M-Carb

Josep M. Carbó 11

Soc aficionat la fotografia i entenc la fotografia com el mitjà de captar , imatges, sensacions, llocs, detalls, vivències i moments que després de fer el clic es mantindran en el record i la memòria per sempre més.

 

 

 

 

 

 

Josep Gamundi 12

Tindria uns deu anys la primera vegada que vaig entrar en un laboratori fotogràfic. La fascinació per aquella màgia que es desenvolupava en el paper passant de blanc a matisos de grisos i apareixent del no-res una imatge, em va impactar tant que vaig decidir que aquella seria la meva afició: la fotografia.

Han passat cinquanta anys d'allò i segueixo aprenent amb l'esperança que algun dia sàpiga un mínim d'ella.

 

 

14-Andres F D

14-Eule 

Andrés Fonolla 14

Des de sempre, la fotografía m’ha representat l’expressió de sentiments i records. Per mi, una imatge ha de transmetre sentiments i puguer explicar una historieta com si d’un comte es tractès.

Fa un parell d’anys que la meva afició s’ha intensificat i des de llavors hi dedico més temps.No tinc cap preferència per un tipus de fotografia en concret ja que m’agraden quasi bé tots els estils, però el que sí m’agrada és innovar en tots ells. Fotografia creativa amb un toc de personalitat pròpia.

 

 

 

Pili Madorran 15

 M’agrada fer fotos i captar moments, mirades, emocions, llocs…

M’agrada mirar fotos, em genera records i en fa reviure moments, mirades, emocions, llocs…

 

 

 

 

 

Mer Esteban 16

Soc aficionada a la fotografia ja fa  bastant temps. Soc totalment autodidacta.  Penso que la fotografia  es una forma d'expressar el que tu veus, intentant transmitir emocions, captant colors,  llums, moments...

 

 

 

 

 

Joan Querol 17

Hem dic Joan, tinc 51 anys i vaig neixer a Tortosa pero visc a Valderrobres provincia de Terol. M'he aficionat a la fotografia per pode clipsar la natura i moments especials, que es el que mes magrada.

 

 

 

 

 

Emilio Vilaró 18

 Mi primer sueldo siendo un joven lo gasté en una cámara de retratar.

 
Luego me he dedicado a crear el programa gratuito EvilFOTO para clasificar y organizar imágenes , con esta experiencia, he escrito un pequeño libro también gratuito de cómo se organizan las imágenes.
 
También doy charlas sobre “El arte de encontrar nuestras fotos”.

 

 

 

Paquita Gasulla 20

Me llamo Paquita. Mi afición por la fotografía me ha llegado tardía.

A sido al encontrar un grupo de gente encantadora, que me ha enseñado lo que la fotografía me puede dar.
Me ha gustado el poder captar momentos y situaciones para recordar en un futuro. quisiera seguir aprendiendo con ellos, todo lo que me puede dar la fotografía.

 

 

21-ametlla

 

 

Enrique Escribà 21

M'agrada la fotografia i sóc un amant dels paisatges, sobre tot de la muntanya i dels animals salvatges. També m'agraden les imatges panoràmiques